977 085 820
977 085 666
Català Castellano Francaise English


Tàstum neix a Tarragona el2010 amb un objectiu clar: dignificar l'hamburguesa. L'aposta, reconvertir el clàssic icona del fast food en producte apte per a Gourmets, apostant clarament per la qualitat de totes les seves matèries primeres. Tàstum es converteix en el primer restaurant de Tarragona especialitzat en Hamburgueses de Bou 100% natural i nacional.

 

Un innovador lloc de culte per als incondicionals de l'hamburguesa convertit ja en clàssic després d'un reeixit comentçament Tàstum és una gran aposta gastronòmica basada en hamburgueses d'una qualitat suprema amb una matèria prima única, per tal d'oferir un sabor i una textura inconfusibles. 

 

Tàstum respecta minuciosament les matèries primeres, utilitzant ingredients naturals. La carta inclou més de 30 hamburgueses a escollir, entre elles més de les de bou, vedella, pollastre de corral, vegetariana... Amb pans fets artesanalment per nosaltres.

 

Destaquen suggeriments atrevides com les patatas braves naturales famoses per la seva especiada i deliciosa salsa única de Tàstum. 

 

El nostre secret és un ben senzill: el respecte per la matèria primera i el convenciment que només mab el millor es pot aconseguir l'excel·lència. 

 Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más Información.

Entendido